MALZEMELER
- Yarım kg taze fasülye
- 1baş kuru soğan
- 2 adet domates
- Zeytinyağı,tuz,pulbiber,karabiber
- Sarımsaklı yoğurt
YAPILIŞI
- Fasülyelerin baş kısımları kesilip yıkandıktan sonra birer santim aralarla doğranır.
- Tencereye yağı koyup doğradığımız soğan ve domatesleri ekleyip bir iki çeviriyoruz.
- Hazırladığımız fasülyeleri,tuz ve baharatı ekleyip kısık ateşte hiç su ilavesi olmadan iyice yumuşayana kadar pişiriyoruz.
- Servis tabağına alıp sarımsaklı yoğurt ve dereotu ile süslüyoruz.
- Afiyet olsun.
4 yorum:
Günaydın tatlım. Ellerine sağlık.
Çok nefis görünüyor.Ellerine sağlık.. Bu gidişle yakında kitap da yazarsın sen......
Günaydın Aybikeciğim sağol
Sağol Nuraycığım sende de kimbilir ne güzel tarifler vardır yapta yayınlayalım
Yorum Gönder