13 Nisan 2010 Salı

KİREMİTTE KAŞARLI ALABALIK(2)

MALZEMELER
  • Alabalık
  • 2 adet domates
  • Sivribiber
  • Zeytinyağı,karabiber,pulbiber
  • Kaşar

YAPILIŞI

  • Kiremiti yağlayıp balığımızı yatırıyoruz.
  • Zeytinyağı,karabiber ve pulbiberle hazırladığımız sosu sürüyoruz.
  • Üzerine kabukları soyulup doğranmış domatesleri ekleyip fırına veriyoruz.
  • Ayrı bir tavada biberleri kızartıyoruz.
  • 20 dk kadar pişen balığın üstüne kızarttığımız biberleri ve kaşar ekleyip 5 dk kadar daha pişiriyoruz
  • Afiyet olsun

Hiç yorum yok:

                                             23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI  TÜM ÇOCUKLARA KUTLU OLSUN.