15 Nisan 2010 Perşembe

KURUFASÜLYE

Havalar iyice ısınmadan pişireyim dedim .Yanındada turşu ve kuru soğan bayağı güzel oldu .
Malzemeler
  • 300 gr kadar kuru fasülye(akşamdan ıslatılacak)
  • 250 gr kuşbaşı et
  • Pulbiber,karabiber,tuz,salça,zeytinyağı(ben bütün yemeklere zeytinyağı kullanıyorum isterseniz siz başka yağ kullanabilirsiniz.)
  • İrice bir kurusoğan

YAPILIŞI

  • Kuru soğanı yemeklik doğrayıp yağda bir iki çeviriyoruz.
  • Diğer malzemeleri de katıp varsa düdüklüde 20 dk ,yoksa normal tencerede iyice pişiriyoruz.
  • Afiyet olsun.

1 yorum:

Hatice Birkan dedi ki...

offf tam da havası ellerine sağlık

                                             23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI  TÜM ÇOCUKLARA KUTLU OLSUN.