30 Nisan 2010 Cuma

KAŞARLI SUCUKLU PİDE



Günaydınlaarrrr,bol vaktiniz varsa kahvaltı için iyi bir alternatif tavsiye ederim.
Kuru mayayı ılık su ve 1 kaşık şekerle kabartıyoruz. Unumuza 1 fincan yağ (5 su bardağı kadar un)1 çay bardağı süt ve ılık suda kabarttığımız mayayı ilave edip kulak memesi yumuşaklığında yoğurup yarım saat kadar dinlendiriyoruz.
Hamurdan küçük bezeler alıp pide şekli veriyoruz.Sucuk domates ve biber yerleştirip 200 derecelik fırında pişiriyoruz. Fırından çıkarmadan 5 dk önce kaşar ilave ediyoruz. sıcak servis yapıyoruz. Afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

                                             23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI  TÜM ÇOCUKLARA KUTLU OLSUN.