24 Nisan 2010 Cumartesi

Bulgur Pilavı Eşliğinde Et Sote


Günaydın bulgur pilavını daha önce tarif olarak vermiştik.Bugün et sote eşliğinde sunalım istedim.
MALZEMELER
  • Yarım kg yağsız dana kuşbaşı
  • Kurusoğan,sivribiber,domates
  • Pulbiber,karabiber,kimyon,5 diş sarımsak,tuz,zeytinyağı,salça

YAPILIŞI

  • Kuşbaşı etleri biraz zeytinyağıyla tencereye alıyoruz hiçbirşey katmadan suyunu salıp tekrar çekinceye kadar kısık ateşte pişiriyoruz.
  • Üzerine kurusoğan,sarımsak ve biberleri ekliyoruz,biraz çevirip domatesi de ekliyoruz.
  • Diğer malzemeleri de ekleyip kısık ateşte pişiriyoruz.
  • Bulgur pilavı eşliğinde sunuyoruz,
  • Afiyet olsun.

1 yorum:

Hatice Birkan dedi ki...

kelimelerin kifayetsiz kaldığı an bu heralde eline sağlık benim de akıl sağlığıma

                                             23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI  TÜM ÇOCUKLARA KUTLU OLSUN.