Alabalık yağsız olduğu için yağda kızartınca daha lezzetli oluyor. Balığı temizledikten sonra tuzla karıştırılmış mısır ununa buluyoruz.Balık pişirme tavasını yağlıyoruz.Blıkları tavaya alıp kapağını kapatıyoruz.Her iki tarafını da iyice kızartıp salata eşliğinde servis ediyoruz .Afiyet olsun.Denenmiş, Sağlıklı, Sizin de deneyebileceğiniz, Mutfaktaki herşey
1 Mayıs 2010 Cumartesi
TAVADA ALABALIK
Alabalık yağsız olduğu için yağda kızartınca daha lezzetli oluyor. Balığı temizledikten sonra tuzla karıştırılmış mısır ununa buluyoruz.Balık pişirme tavasını yağlıyoruz.Blıkları tavaya alıp kapağını kapatıyoruz.Her iki tarafını da iyice kızartıp salata eşliğinde servis ediyoruz .Afiyet olsun.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI TÜM ÇOCUKLARA KUTLU OLSUN.
-
MALZEMELER Her 50 adet ceviz için 1,5 litre su,2 kg toz şeker. Karanfil ,kabuk tarçın. YAPILIŞI Cevizin üzerindeki ince zarı kazıyıp su dolu...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder