21 Mayıs 2010 Cuma

KOLAY PANCAR TURŞUSU

Buda Nuraydan hemen yapıp aynı gün yiyebileceğiniz bir turşu tarifi. Turşuyu da çok severim.Ellerinew sağlık.
Pancarlar soyulup doğranarak haşlanıyor.Soğutulduktan sonra bolca sarımsak,sirke tuz ve taze nane ekleniyor.Bir ,iki saat sonra tüketime hazır. Afiyet olsun.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

çok faydalı çok da leziz eline sağlık

Tuba dönmez çağlar dedi ki...

kısa sürede tüketilmesi gereken bir turşumudur? veya pancarları haşlamadan doğrayıp normal turşu koyar gibi koysak nasıl olur? teşekkürler

anneanneninemekleri dedi ki...

Hemen tüketildiği gibi saklanabilir de,sevgiler.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails