4 Ağustos 2010 Çarşamba

TAVUK KEBAP

Merhabalar,pratik ama bir okadar da lezzetli bir yemek tarifi bu.
Tavukların budunun üst kısmı yani pirzola dedikleri kısımdan yapıyoruz.Tavuğu aldığımızda sarımsak,pulbiber,kimyon,karabiber,salça ve bir kaşık yoğurtla iyice harmanlayıp dondurucuya kaldırıyıruz.Böylece terbiyeli bekliyor.
Pişireceğimiz zaman çıkarıp çözüyoruz.Vok tavada suyunu salıp tekrar çekene kadar pişiriyoruz.En son halka doğranmış kuru soğan,kırmızı ve yeşil biber katıp bir iki çeviriyoruz.
İndirmeden önce kekik serpiyoruz. Nefis bir lezzet.Afiyet olsun.

2 yorum:

Miskokulu Lezzetler dedi ki...

Çok güzel gözüküyor mutlaka deneyeceğim elinize sağlık sevgiler..

YeMeK vAkTi dedi ki...

ellerine sağlık yerim ben bunu yerimmm

                                             23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI  TÜM ÇOCUKLARA KUTLU OLSUN.