MALZEMELER
- 3-4 ADET KABAK
- 3yufka
- 2 yumurta
- 200 gr kadar beyaz peynir
- Dereotu,maydonoz,karabiber,pulbiber,tuz
- 1 çay bardağı süt
- 1 kahve fincanı zeytinyağ
- Kabakları rendeliyoruz.
- Yufkaları iyice parçalıyoruz.
- Malzemelerin tamamını karıştırıp yağlanmış tepsiye düzlüyoruz.
- 200 derece fırında kızarana kadar pişiriyoruz.
- Eğer isterseniz üzerine kaşar rendesi de serpebilirsiniz.
- Afiyet olsun.
12 yorum:
kabak sevilmez mi, hele bu yemek, süper, elinize sağlık...
kabak hastayim ve bu tarif tam benlik! Nefis ötesi olmus, ellerin dert görmezsin
Biz bu sufleye bayılıyoruz ,üstelik çok hafif :)
enfes gözüküyor ellerine sağlık canım.
sağlıklı mutlu pazarlar dilerim...
canım benim )bayıldım tarife bugünde eşim kabak almış 3 tane napayım bununla dedim)) kabak alır ama öyle her yemeğini de yemez sade dolma ve mücver(
tarifini görünce çok sevindim))bu tarifini deniycem canım ellerine sağlık
çok öptüm sevgiler:)))
Çok farklı ve pratik olmuş. Ellerine sağlık
pek leziz görünüyor, ellerinize sağlık.
Kabağın çok güzel bir hali,ellerine sağlık,nefis görünüyor,iyi pazarlar:)
sağlıklı bir yemek olmuş..ellerinize sağlık..
İlk fırsatta yapacağım. Nefis olmuş. Ellerinize sağlık, sevgiler.
Kabak çok severım,bu tarifde çok guzel görunuyor ellerıne saglık canım.
Kabağın her halini çok seviyorum.
Eminim bunada bayılırım
Ellerine sağlık canım..
ellerıne sağlık canım cok lezzetlı gorunuyor
Yorum Gönder