28 Mart 2010 Pazar

GÖZLEME

Malzemeler
  • 1 adet hazır yufka
  • beyaz peynir
  • dereotu,maydonoz

YAPILIŞI

  • Yufkanın ucundan ortaya kadar katlıyalım.
  • İçine beyaz peynir,dereotu,maydonoz koyup kare kapatalım.(istenirse patatesli,ıspanaklı yada kıymalı,kaşarlı iç kullanılabilir.)
  • yağsız tavada iki tarafınıda çevirerek kızartalım.
  • İsteğe göre yağlı yada yağsız servis yapalım.
  • Afiyet olsun.

4 yorum:

Unknown dedi ki...

harika görünüyor.. inanın tadı görüntüsünden çok daha güzel.. ellerine sağlık annem

anneanneninemekleri dedi ki...

Sağol boncuğum keşke burda olsanızda yapsam.

Hatice Birkan dedi ki...

ellerine sağlık çok güzel görünüyor

anneanneninemekleri dedi ki...

sağol tatlım Busem gelsin onada yaparım

                                             23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI  TÜM ÇOCUKLARA KUTLU OLSUN.