Önceden haz haşladığımız tavuk bagetleri ve istediğimiz sebzeleri küp küp doğrayıp üzerine salça ve baharatlardan oluşan sosumuzu(kimyon,karabiber,pulbiber,sarımsak,tuz)ekliyoruz.
Yağlı kağıdı kapatıp 200 derece fırında pişiriyoruz.
Buharı üzerinde sunuyoruz.Afiyet olsun.
Denenmiş, Sağlıklı, Sizin de deneyebileceğiniz, Mutfaktaki herşey
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI TÜM ÇOCUKLARA KUTLU OLSUN.
-
MALZEMELER Her 50 adet ceviz için 1,5 litre su,2 kg toz şeker. Karanfil ,kabuk tarçın. YAPILIŞI Cevizin üzerindeki ince zarı kazıyıp su dolu...
-
Günaydınlar;ramazanın 8. gününe geldik.Nasıl geçti anlamadım.Gerçi pek evden çıkmıyoruz,evimiz seri...
12 yorum:
Kişilik porsiyonlarla,hem sunumu rahat,hem nefis bir lezzet.
Ellerine sağlık canım.
Görüntüler iştah kabartıyor.
Sevgiler...
mımmm nefis ellerinize sağlık.
Mmm kağıtta tavuk nefis görünüyor. Deneyeceğim inşallah. Ellerine sağlık canım. Sevgiler...
Hem çok pratik hemde çok leziz bir yemek elinize sağlık sevgiler..
Amanın buharı üzerinde!Neffisss..
Kendi buharında çok lezzetli olmuştur,ellerine sağlık,sevgiler.
harika görünüyor,eline sağlık.
Tariflerinizi kaçırmamak için izlemeye aldım,bende cok yeni bir blogum banada beklerim :))
Ellerinize,emeğinize sağlık..
Çook nefis gözüküyor.
Muhabbetle..
mmm yaparımda yerimde
aldım canım hiç arama
ellerine sağlık
:))
Kendi buharında, sebzelerin lezzeti birbirine karışarak ne kadar lezzetli olmuştur. Üstelik tencere, tava yıkamak da yok:)) Ellerinize sağlık olsun, sevgiler.
bloğunuzu gezdikçe iştahım kabardı..çok güzel tarifleriniz..ellerinize sağlık..
Yorum Gönder