22 Nisan 2011 Cuma

MANTI




Merhabalar;bu sefer mantıyı biraz şekil değiştirerek sunayım dedim.Aynı malzemeler ama lezzeti daha farklı oldu.

Normal daha önce verdiğim tarifle hamuru ve içi hazırladım.Hamuru açınca bir bardak yardımıyla daireler kesip iç koyup kapattım.Yalnız iç biraz fazla konuyor ister yoğurtla ister,tereyağ biberle sunuyoruz.Çok lezzetli oldu tavsiye ederim.


9 yorum:

AsLI dedi ki...

Hocam yaa...Nasil agzim sulandi anlatamam :(

Fatma dedi ki...

ellerine sağlık canım böylede çok hoş olmuş
mantı her haliyle güzeldir.
sevgler

sezobigo dedi ki...

ellerinize sağlık.aslında güzel fikir zamn açısından daha iyi.çabuk olur.
afiyet olsun

hilal hanım dedi ki...

babaannemde bu şekil yapar çokta güzel olur bol içli ellerinize sağlık

SEVALCE LEZZETLER dedi ki...

Ellerine saglik canim,lezzetli oldugu goruntusunden belli.Ablam da bu sekliyle yapiyor,ozel manti alet edavati var.katkat ustuste koyup buharda pisiriyor.Ayni sizin gibi birkismini yogurtlu,bir kismini tereyagli hazirliyor bayila bayila yiyoruz.Herkese tavsiye ediyorum bu tarifi.
Sevgilerimle...

Limon çiçekleri dedi ki...

Biz bu şekli patateslide yaparız.Nasıl canım istedi şimdi.ellerinize sağlık çokta enfes görünüyor.

uyar-dan dedi ki...

ablammm benim bunu bizim oralarda yaparlar çok güzel olur onu hatırladım şimdi ellerine sağlık afiyet şifa olsun inşallah

çeşnici Handan dedi ki...

Çok çok severim her gün yesem bıkmam. Çok güzel olmuş ellerinize sağlık.

mutfakteyze dedi ki...

eşimin tam bir mantıkolik olduğunu öğrendikten sonra en çok yaptığım yemekler arasında oldu :D ama bu şeklini hiç denememiştim açıkcası mutlaka dene çağrışımları yapan bir görsel olmuş ellerinize sağlık :)))))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails