9 Kasım 2011 Çarşamba

PATLICAN KEBAP

                                                        Bu güzel yemeği Mersindeyken  kızım yapmıştı çok lezzetli bir yemek.Kıymasında sadece karabiber,pulbiber ve tuz var,biraz yağlı bir kıyma yoğrulup köfte yapılıyor.Resimdeki gibi dizilip fırına gönderiliyor.Evdeki fırında bu kadar güzel olur mu bilmiyorum,denemek lazım.Sağlıcakla kalın.

10 yorum:

Mutfak dili dedi ki...

Eline saglık kızınızın da sizin de ablacım Patlıcan bitmeden denemek lazım. Sevgiler..

Erguvan Vakti dedi ki...

Kızınızın ellerine sağlık,odun ateşinde daha lezzetli oluyor,sevgiler:)

Swotpisces dedi ki...

pek iştah açıcı görünüyor, eline sağlık kıznının...

şirin aksoy dedi ki...

harika görünüyor kızınızın ellerine sağlık:)

HEDEN dedi ki...

Kızınızın ellerıne saglık.Patlicanın her halı harıka oluyor.afıyet olsun sızlere

karabiberinmutfagi dedi ki...

ellerine saglık :)

MAZES dedi ki...

hiç yapmadım,benimkiler patlacan sevmez,birisi yapsa'da denesem.Kızının ellerine sağılık,sen'de sağol bu lezeti paylaştığın için.

** ZEL ** dedi ki...

Off off nasıl da nefis gözüküyor..
Ellerinize sağlık..
Sevgilerimle..

Limon çiçekleri dedi ki...

Ben bu kebabı bir denemeye kalktım canım ama nedense saatlerce fırında patlıcan pişmek bilmedi :))Ellerine sağlık.Çok güzel görünüyor.

mutfaktaki rüya - Arzu- dedi ki...

kızınızın ellerine sağlık,nefis görünüyor.sevgiler.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails