Bugün hafif ,pratik güzel bir lezzeti sizlerle paylaşmak istiyorum.
MALZEMELER
- 5-6 Adet havuç
- 1 çay bardağı toz şeker
- 1 çay kaşığı tarçın,vanilya
- 100 gr. petibör büsküvi
- 1 çay bardağı fındık(dövülmüş)
- Üzeri için hindistan cevizi
- Havuçları rendeleyip toz şekeri ekliyerek suyunu çekene kadar pişiriyoruz.
- Ezilmiş büsküvi,tarçın,vanilya ve fındığı ekliyip yoğuruyoruz.
- Küçük toplar yapıp hindistan cevizine buladıktan sonra üzerine bir fındık batırıyoruz.
- 5-6 saat buzdolabında bekletip servis ediyoruz.
- Afiyet olsun.
14 yorum:
Çok güzel bir ikramlık,pek de şık olmuş,ellerine sağlık,sevgiler :)
bayılıyorum ben bu toplaya yaa ellerinize sağlık
Nefis bir atıştırmalık olmuş ellerinize sağlık hayırlı ramazanlar olsun sevgiler...
bence de süper bir ikramlık. sunum şekliniz de çok şık.. ellerinize sağlık...
ellerinize sağlık çok güzel görünüyorlar sevgiler
hafif ve lezzetli bir tatlı olmuş canım.ellerine sağlık.harika görünüyor.öpüyorum.
Biz de cok severi, ellerinize saglik. Sevgiler...
nefıs gorunuyor..ellerıne saglık....ablacım hayırlı ramazanlar dılerım..zeynep
Merhabalar, tatlı için ellerine sağlık. tatil dönüşü blogerlere bir kahve içimi uğramak istedim. Bu arada hayırlı ramazanlar dilerken bloglardaki durgunluğu azaltmak ya da ortadan kaldırmak için sevgili öykü' nünde yazdığı gibi blogerler arası yazışmalarımıza, yorumlarımıza ağırlık verelim ne dersin? şimdiden teşekkürler sevgiler.
sizlerede hayırlı ramazanlar havuç toplarıda harika olmuş ellerinize sağlık sevgiler
Hımmm süper görünüyorlar,iftardan sonra çok iyi gıder doğrusu ellerınıze saglık.
hımmmmm, çok severimmmmm. :)
bende severek yaparım bu tatlıyı , size fındıkları kavurmanızı tavsiye ediyorum nefis oluyor, hayırlı ramazanlar...
Çok güzel görünüyor. Ellerinize sağlık. Hayırlı ve bereketli bir ramazan dilerim..
Yorum Gönder