Merhabalar;bu tarifi kendim uydurdum.Hem pratik hem de sevilerek yenilen bir tarif oldu tavsiye edrim.
Elmayı rendeleyip biraz ceviz,tarçın ve toz şekerle pişirerek içi hazırlıyoruz.
Her milföy yaprağını dörde bölüp külah gibi kıvırıp içine harcı doldurduktan sonra 180 derece fırında pişiriyoruz.Afiyetle tüketiyoruz.
18 yorum:
Afiyetle bizde tüketmek istiyoruz. Benim gibi bu konuda ki tembeller sadece tüketici oluyor zaten :)
Eline sağlık canım,uydurarak yapılan lezzetler daha güzel oluyor.
Sevgilerimle...
nefis olmuş çok güzel düşünmüşsünüz...
elinize sağlık
sevgiler..
ÇOK NEFIS OLMUS ELLERİNE SAGLIK ANNEANNECIM...
ÇOK İYİ FİKİR ABLACIM,ELLERİNE SAĞLIK...
elınıze saglık.. sızın gıbı tecrubelıler uydurunca klasık olup yerleşiyor mutfaklarda ....cok lezız bır tarıfe benzıyor...
Çok güzel uydumuşsun gerçekten pratik bir tatlı olmuş..
Ellerine sağlık..
Çok güzel olmuştur eminim. ellerinize sağlık. Sevgiler..
ablacığımm ellerine emeklerine sağlık:)
ne güzel bir tarif bulmuşsun böyle:))
nefis görünüyor ellerinden:)
Harika bir fikir olmuş.ellerinize sağlık.
Nefis olmuslar, ellerine saglik. Cok güzel bir fikir
Eminim harika olmuştur, ellerinize sağlık. Afiyet olsun, yarasın. Sevgiler.
Ellerine emeklerine sağlık canım,çıtır çıtır nefis olmuştur mutlaka bizim prenses çok sever böyle lezzetleri:)
kucak dolusu sevgilerimi bırakıyorum..
Bunlar çok guzel görunuyorlar,doğaçlama tatlar daha guzel oluyor.Ellerınıze saglık.
Ablacım Hayırlı Cumalar ne güzel pratik kolaycacık bi tarif Ellerine sağlık
ooh afiyetler olsun canim, ellerine emegine saglik..sicacik sevgiler
Canım ellerine sağlık nefis bir görüntü hımmm afiyet şeker olsun...
Bana armağan ettiğin ödül için teşekkür ederim şimdi yayınladım yüreiğine sağlık... sevgilerimle...
Çıtır çıtır çok güzel olduklarına eminim.
Ellerine sağlık.
Sevgiler.
Yorum Gönder