Merhabalar;çok kolay bir tarif erişteyi haşlayıp süzdükten sonra kızdırılmış yağla yağlayıp üzerine kaşar rendeliyoruz.Afiyet olsun.Herkese hayırlı cumalar.
Denenmiş, Sağlıklı, Sizin de deneyebileceğiniz, Mutfaktaki herşey
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI TÜM ÇOCUKLARA KUTLU OLSUN.
-
MALZEMELER Her 50 adet ceviz için 1,5 litre su,2 kg toz şeker. Karanfil ,kabuk tarçın. YAPILIŞI Cevizin üzerindeki ince zarı kazıyıp su dolu...
-
Günaydınlar;ramazanın 8. gününe geldik.Nasıl geçti anlamadım.Gerçi pek evden çıkmıyoruz,evimiz seri...
13 yorum:
Bir de erişte ev yapımıysa tadına doyum olmaz. Ellerinize sağlık olsun.
elinize sağlık nefis bir lezzet..
sevgiler..
erişteyi çok severim.üstünede kaşar çok yakışmış.ellerine sağlık arkadaşım.sevgiler.
Ev yapımı erişte tereyağıyla nefis olur.Kaşarlısıda eminim çok güzeldir.Ellerine sağlık.
çok severim ben erişteyi.ellerine sağlık.
elinize sağlık..böyle denememiştim erişteyi..anneciğimin el emeği eriştelerimle bu yemeği yapıp yemeliyim en kısa zamanda..
ellerine sağlık.. bir de böyle denemeli erişteyi..
Çok severim erişteyi, kaşar peyniride çok yakışmış, ellerine sağlık...
oh oh kaşarlarda hafiften erimeye başlamış, nefis görünüyor, ellerine sağlık...
erişte nefis görünüyor ellerinize sağlık ablacığım. Bende çok severim erişteyi.
Eskiden hiç yemememe rağmen şimdi çok seviyorum erişteyi. Eh bide kaşar peyniri olunca :)))
elinize sağlık
sevgiler
Çok nefis görünüyor. Ellerinize sağlık. Sevgiler.
Ev yapımı erişteye kim hayır diyebilir.Ben çok severim,ellerinize sağlık.
Sevgilerimle...
Yorum Gönder