Alabalık yağsız olduğu için yağda kızartınca daha lezzetli oluyor. Balığı temizledikten sonra tuzla karıştırılmış mısır ununa buluyoruz.Balık pişirme tavasını yağlıyoruz.Blıkları tavaya alıp kapağını kapatıyoruz.Her iki tarafını da iyice kızartıp salata eşliğinde servis ediyoruz .Afiyet olsun.
Denenmiş, Sağlıklı, Sizin de deneyebileceğiniz, Mutfaktaki herşey
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI TÜM ÇOCUKLARA KUTLU OLSUN.
-
MALZEMELER Her 50 adet ceviz için 1,5 litre su,2 kg toz şeker. Karanfil ,kabuk tarçın. YAPILIŞI Cevizin üzerindeki ince zarı kazıyıp su dolu...
-
Günaydınlar;ramazanın 8. gününe geldik.Nasıl geçti anlamadım.Gerçi pek evden çıkmıyoruz,evimiz seri...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder