Dolma yaparken oyulan kabakların içinden çıkanları biraz zeytinyağı ile çevirdim ,üzerine dolma içinden ekledim ,kendi suyuyla kısık ateşte pişirdim. Çok güzel hafif bir yemek oldu.Böylece malzemelerin tamamı değerlendirilmiş oldu.Tavsiye ederim.
Denenmiş, Sağlıklı, Sizin de deneyebileceğiniz, Mutfaktaki herşey
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI TÜM ÇOCUKLARA KUTLU OLSUN.
-
MALZEMELER Her 50 adet ceviz için 1,5 litre su,2 kg toz şeker. Karanfil ,kabuk tarçın. YAPILIŞI Cevizin üzerindeki ince zarı kazıyıp su dolu...
-
Günaydınlar;ramazanın 8. gününe geldik.Nasıl geçti anlamadım.Gerçi pek evden çıkmıyoruz,evimiz seri...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder