Buda Nuraydan hemen yapıp aynı gün yiyebileceğiniz bir turşu tarifi. Turşuyu da çok severim.Ellerinew sağlık.
Pancarlar soyulup doğranarak haşlanıyor.Soğutulduktan sonra bolca sarımsak,sirke tuz ve taze nane ekleniyor.Bir ,iki saat sonra tüketime hazır. Afiyet olsun.
Denenmiş, Sağlıklı, Sizin de deneyebileceğiniz, Mutfaktaki herşey
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI TÜM ÇOCUKLARA KUTLU OLSUN.
-
MALZEMELER Her 50 adet ceviz için 1,5 litre su,2 kg toz şeker. Karanfil ,kabuk tarçın. YAPILIŞI Cevizin üzerindeki ince zarı kazıyıp su dolu...
-
Günaydınlar;ramazanın 8. gününe geldik.Nasıl geçti anlamadım.Gerçi pek evden çıkmıyoruz,evimiz seri...
3 yorum:
çok faydalı çok da leziz eline sağlık
kısa sürede tüketilmesi gereken bir turşumudur? veya pancarları haşlamadan doğrayıp normal turşu koyar gibi koysak nasıl olur? teşekkürler
Hemen tüketildiği gibi saklanabilir de,sevgiler.
Yorum Gönder