15 Haziran 2010 Salı

TAVUK ŞİŞ



Merhabalar;kolay ama lezzetli bir tarifimiz var bugün.
Kuşbaşı doğradığımız tavukları zeytinyağı,pulbiber,sarımsak,kimyon karışımı ile ovup bir iki saat dinlendiriyoruz.
Dinlenmiş tavukları domates,biber ve tavuk olmak üzere çöp şişlerte geçiriyoruz.Izgarada veya yağsız tavada pişiriyoruz.Pilav eşliğinde servise hazır.Afiyet olsun.

3 yorum:

Miskokulu Lezzetler dedi ki...

Elinize sağlık akşam menüsü olmuş.Sevgiler.

Miskokulu Lezzetler dedi ki...

Merhaba, isminizi bilmediğim için size nasıl hitap edeceğimi bilemedim. Fincan kekine yazdığınız yorum için çok teşekkür ederim. Bende gördüğümde şaşırmıştım deneyince çok beğendim. Fotoğraflarda gördüğünüz fincandan iki tane vardı bundan başka yaklaşık aynı büyüklükte cam su bardakları kullandım.Tencere geniş olursa 8-9 bardak alabiliyor. Sevgiler..

Aybike dedi ki...

eline sağlık tatlım, ben de çok seviyorum bunu.

                                             23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI  TÜM ÇOCUKLARA KUTLU OLSUN.