Kuşbaşı doğradığımız tavukları zeytinyağı,pulbiber,sarımsak,kimyon karışımı ile ovup bir iki saat dinlendiriyoruz.
Dinlenmiş tavukları domates,biber ve tavuk olmak üzere çöp şişlerte geçiriyoruz.Izgarada veya yağsız tavada pişiriyoruz.Pilav eşliğinde servise hazır.Afiyet olsun.
3 yorum:
Elinize sağlık akşam menüsü olmuş.Sevgiler.
Merhaba, isminizi bilmediğim için size nasıl hitap edeceğimi bilemedim. Fincan kekine yazdığınız yorum için çok teşekkür ederim. Bende gördüğümde şaşırmıştım deneyince çok beğendim. Fotoğraflarda gördüğünüz fincandan iki tane vardı bundan başka yaklaşık aynı büyüklükte cam su bardakları kullandım.Tencere geniş olursa 8-9 bardak alabiliyor. Sevgiler..
eline sağlık tatlım, ben de çok seviyorum bunu.
Yorum Gönder