Bu şurubu güneşte yapıyoruz,Gül yapraklarını şeker ve limontuzu ilavesiyle şişelere doldurup güneşte bekletiyoruz.İyice rengi çıkınca süzüp buzdolabına koyuyoruz, Soğuk soğuk içiyoruz.Böyle yapınca çok uzun beklemiyor bir kaç günde tüketmek lazım.Afiyet olsun.
NOT:Şekerini isteğe göre ayarlıyabilirsiniz.
2 yorum:
ellerinize sağlık nasılda iç ferahlatır bu sıcak günlerde... Ben gül aromasını çok severim sütlaca dahi gül suyu katarak yerim:)) sevgilerimle...
Bu kadar kolay demek ölçü yok sanırım damak zevkimize göre ayarlıyoruz şekeri ...
Ellerine sağlık renk çok hoş görünüyor benim güller geçti artık ama ya :( artık seneye kısmetse yada güller çoşar tekrar açarsa :))
Segiler..........
Yorum Gönder